Το ΩΡΛ ιατρείο του  Βαλσαμίδη Κων. λειτουργεί στο κέντρο των Σερρών, στην οδό Αριστοτέλους 6  (Δίπλα στο Ι.Κ.Α.) στον 1ο όροφο, πίσω από την Ι.Μητρόπολη.
Οι άνετοι και φιλόξενοι χώροι, είναι σχεδιασμένοι ώστε δημιουργούν ένα οικείο περιβάλλον στους ασθενείς μικρούς και μεγάλους.

Το ιατρείο διαθέτει πλήρη και σύγχρονο ΩΡΛ εξοπλισμό (Ηλεκτρονικό μικροσκόπιο/ Εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια με δυνατότητα προβολής και αποθήκευσης εικόνων σε οθόνη/ Βιντεονυσταγμογράφο/ Ακουογράφο/ Τυμπανογράφο/ Παιχνιδοακουόμετρο/ Συσκευή διερεύνησης βρεφικών ωτοακουστικών εκπομπών), καθώς επίσης τελευταία εξοπλίστηκε με την σύγχρονη συσκευή Vibrator (δονητής πρόκλησης νυσταγμού VVIB 3F)

Πραγματοποιούνται με ασφαλή, ανώδυνο και λεπτομερή τρόπο οι διαγνωστικές εξετάσεις που αφορούν την περιοχή της κεφαλής ( αυτιά-ακοή-ισορροπία/ μύτη/ παραρρίνιοι κόλποι/ προσωπικό νεύρο/ στοματική κοιλότητα/φάρυγγας/ σιελογόνοι αδένες) και του τραχήλου (λάρυγγας/ τραχηλικοί λεμφαδένες/ θυρεοειδής αδένας).

Η άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών είναι για μας προτεραιότητα. Σχεδιάζουμε τα ραντεβού με τρόπο ώστε η αναμονή σας να είναι ελάχιστη και ο χρόνος σας με τον ιατρό επαρκής.